Emma Karlsson utsedd till Årets Eldsjäl

I samband med Alliansfesten den 22 februari i Löfbergs Arena delades för första gången pris ut till Årets Eldsjäl.

Och vinnare för 2019 blev Emma Karlsson från Kristinehamns HT med följande motivering:
”Emma Karlsson har varit med under hela resan med Hockeyalliansen och gör alltid ett fantastiskt jobb i sin förening. En person man alltid kan lita på och som alltid ställer upp.
Vi är extremt tacksamma för allt jobb som hon har gjort och fortsätter att göra såväl i sin egen förening som tillsammans med Hockeyalliansen. Inte minst för hennes brinnande engagemang för vårt Girl Power Camp och alla våra turneringar.”

Emma Karlsson, Kristinehamns HT, fick pris som årets Eldsjäl.

Emma 3

Emma hyllades dagen efter även hemma i Björkhallen för sina insatser, inför matchen mellan Kristinehamn och Hällefors.

Foto: Fredrik Svensson