Full fart på Hockeyns dag

Det var inte bara i Löfbergs Arena som det var full fart i helgen.
Dagen efter segern mot Linköping gjorde Färjestadsspelarna ett gästspel i nio olika ishallar i samband med uppstarten av säsongen för de yngsta lirarna.

Massor med barn på isen, skridskoåkning, spel, lek på is. Med Färjestads herr- och damspelare på plats. Hockeyglädje helt enkelt. Det var vad söndagen bjöd på när ”Hockeyns dag” genomfördes.

Det var Färjestad BK Hockeyallians tillsammans med Värmlands Ishockeyförbund och de arrangerande föreningarna som bjöd in till en gemensam satsning på nyrekrytering av barn till de värmländska föreningarna.

Under några timmar på söndagsförmiddagen var det full aktivitet på isen i Charlottenberg, Forshaga, Grums, Hagfors, Kil, Sunne, Säffle, Åmål och Karlstad.

Några exempel finns här nedan:

Hockeynsdag13 Hockeynsdag14

Hockeynsdag1 Hockeynsdag2 Hockeynsdag3 Hockeynsdag4 Hockeynsdag5 Hockeynsdag6 Hockeynsdag7 Hockeynsdag8 Hockeynsdag9 Hockeynsdag10 Hockeynsdag11