Girl Power All Stars 31 oktober: Färjestad BK-Sandvikens IK

Lördagen den 31 oktober spelar Färjestad BK mot Sandvikens IK i DamEttan Västra hemma i Löfbergs Arena. Matchen är något av en tidig seriefinal, då Sandviken är FBK:s tuffaste konkurrent i kampen om serieseger.

I samband med matchen arrangerar Färjestad BK Hockeyallians andra upplagan av Girl Power All Stars, ett inspirationsevent med syfte att skapa intresse hos unga tjejer att börja med och fortsätta spela ishockey!

Förutom en spännande match på hög nationell nivå, bjuder vi bland annat även på pausmatch med Morgondagens lirare samt intervjuer och autografstund med FBK-spelarna i Fan Corner efter matchen.

Dessutom är restaurang Golden Star öppen! Mer information om bokning och meny för dagen presenteras inom kort.

Välkomna till en inspirerande och spännande hockeydag i Löfbergs Arena!

Inbjudan Girl Power All Stars GIF