Hockeytjejer mötte idolerna vid Girl Power All Stars

I samband med matchen mellan Färjestad BK och Sandvikens IK i DamEttan Västra lördagen den 31 oktober genomförde Färjestad BK Hockeyallians Girl Power All Stars för andra gången.

Girl Power All Stars är ett inspirationsevent med syfte att skapa intresse hos unga tjejer att börja med och fortsätta spela ishockey!

IMG_3207Förutom en spännande match på hög nationell nivå där FBK till slut vann med 3-1, bjöds det nu bland annat även på pausmatch med ”Morgondagens lirare” (Filipstads IF och Charlottenbergs HC), Ture Varg samt intervjuer och autografstund med FBK-spelarna i Fan Corner efter matchen.

IMG_3208IMG_3231IMG_3236IMG_3240
Dessutom var FBK-shopen öppen och i restaurang Golden Star fanns möjlighet att njuta av en god brunch i samband med matchen!

IMG_3242IMG_3245IMG_3251IMG_3262
Runt 250 personer i publiken såg Färjestad besegra Sandviken och därmed ta upp kampen på allvar om den åtråvärda förstaplatsen (och kvalplatsen till Riksserien). En kamp där just Sandviken är den tuffaste konkurrenten.