Girl Power Camp

Vill du utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå eller är du nyfiken på sporten ishockey och vill prova på? Girl Power Camp är lägret för alla spelare oavsett nivå!

För nionde året i rad bjuder Färjestad BK Hockeyallians in till Girl Power Camp. Träna ishockey under ledning av välutbildade tränare samtidigt som du möter nya vänner och spenderar sensommaren i ishallen.

Ta chansen att vara med på det populära hockeylägret, som lockade hela 90 deltagare 2018, du också- besök Värmland och Girl Power Camp för en inspirerande och rolig säsongsupptakt och en spännande avslutning på ditt sommarlov.

Campen är en samlingsplats för både nybörjare och aktiva hockeytjejer födda 2010 och äldre. Tjejerna delas in i grupper utifrån erfarenhet för att alla ska hitta sin rätta nivå och inga förkunskaper krävs.

Nybörjare får lära sig grunderna inom ishockey, såsom skridskoteknik, klubbteknik och passningar. Aktiva och mer erfarna spelare får i tillägg till att träna grunderna prova nya och träningssätt.  Lägret innehåller också flera gemensamma övningar, matcher och aktiviteter för att alla ska få en chans att lära känna varandra och sporten.

Med stor glädje kan vi också meddela att Brock Badgers återvänder för tredje året i rad. Tre av det kanadensiska universitetslagets spelare kommer att vara med som våra speciella gästinstruktörer. Med på campen är som vanligt även ett starkt svenskt ledarteam med värmländske distriktsförbundskaptenen och Färjestad damlags nye tränare Niclas Malmquist i spetsen.

Datum: 8-11 augusti 2019.

brock IMG_1935 IMG_4261

Förälder och Medresenär

För dig som förälder eller medresenär under Girl Power Camp ordnar vi en speciell ackreditering med erbjudande om boende, shopping, restauranger mm. Ackrediteringen är i form av en mobilapp som du enkelt sparar ned på hemskärmen i din smartphone. Den är kostnadsfri mot anmälan på www.nordicyt.com. Välkommen till Värmland!

Läs mer och anmäl dig här!