Girl Power Camp

Vill du utveckla ditt spel och ta det till nästa nivå eller är du nyfiken på sporten ishockey och vill prova på? Girl Power Camp är lägret för alla spelare oavsett nivå!

För sjunde året i rad bjuder Färjestad BK Hockeyallians in till Girl Power Camp. Träna ishockey under ledning av välutbildade tränare samtidigt som du möter nya vänner och spenderar sensommaren i ishallen.

Som en extra krydda på campen får vi återigen besök av gästinstruktörer från det kanadensiska universitetslaget Brock Badgers, då deras spelare Heather Sorley, Melissa Hurrell och Erin McColm kommer att vara en viktig del av campens ledarteam. Ta chansen att lära av världens ledande hockeynation – inte minst på dam- och tjejsidan!

Nära 200 hockeytjejer har besökt Girl Power Camp de två senaste åren. Ta chansen att vara med på det populära hockeylägret du också- besök Värmland och Girl Power Camp för en inspirerande och rolig säsongsupptakt och en spännande avslutning på ditt sommarlov.

Campen är en samlingsplats för både nybörjare och aktiva hockeytjejer födda 2008 och äldre. Tjejerna delas in i grupper utifrån erfarenhet för att alla ska hitta sin rätta nivå och inga förkunskaper krävs.

Nybörjare får lära sig grunderna inom ishockey, såsom skridskoteknik, klubbteknik och passningar. Aktiva och mer erfarna spelare får prova nya träningssätt, med en spännande mix av teori och praktik. Lägret innehåller också flera gemensamma övningar, matcher och aktiviteter för att alla ska få en chans att lära känna varandra och sporten.

Datum: 10-13 augusti 2017.

brock IMG_1935 IMG_4261

Förälder och Medresenär

För dig som förälder eller medresenär under Girl Power Camp ordnar vi en speciell ackreditering med erbjudande om boende, shopping, restauranger mm. Ackrediteringen är i form av en mobilapp som du enkelt sparar ned på hemskärmen i din smartphone. Den är kostnadsfri mot anmälan på www.nordicyt.com. Välkommen till Värmland!

Läs mer och anmäl dig här!