IFK Munkfors Årets Alliansförening 2017/18!

Sedan säsongen 2014/15 delar Färjestad BK Hockeyallians styrelse ut ”Conny Evenssons pris till Årets Alliansförening”.

Vid valet av Årets Alliansförening tar Färjestad BK Hockeyallians hänsyn till en rad faktorer, där föreningen utmärkt sig lite extra under säsongen.

I år föll styrelsens val på IFK Munkfors och priset delades ut i samband med att Munkfors tog emot Skedvi-Säter i kvalserien till HockeyEttan i Munkfors Arena i våras.

Daniel Samuelsson, Conny Evensson och Dan Törnkvist

Hockeyalliansens tidigare ordförande Conny Evensson och projektledare Daniel Samuelsson fanns på plats för att dela ut priset till Dan Törnkvist. Föreningen uppmärksammades även i samband med Hockeyalliansens föreningsstämma den 29 maj.

Priset består förutom äran av 5 000 kr till föreningens ungdomsverksamhet.

Motiveringen följer här nedan:

Föreningen är ständigt närvarande vid Hockeyalliansens sammankomster och har varit en av de mest positiva föreningarna genom hela resan med Hockeyalliansen sedan 2011.

Rekryterar en stor andel av kommunens unga till vår idrott. I Munkfors spelar barn och ungdomar hockey!

Ställer alltid upp med de lag som föreningen har i turneringarna inom Nordic Season och när de inte har möjlighet att ställa upp själva skapas ofta samarbeten med närliggande föreningar.

Föreningen får dessutom alltid mycket positiv feedback från deltagare i samband med att de står som arrangörer för turneringarna.

Har flera aktiva spelare på tjejsidan och arrangerade så sent som i december som en del av Tjejhockeyprojektet en Tjejhockeydag i Munkfors Arena.

Föreningen har sedan många år ett bra och nära samarbete med den egna kommunen och näringslivet på orten.

IFK Munkfors är också med sitt centrala ledarskap en stark samarbetspartner för Hockeyalliansens organisation.  Ett föredöme som Alliansförening helt enkelt!

Tidigare vinnare:
2015: Viking HC