Målvaktskonvent i Löfbergs Arena 2 september

För sjunde året i rad genomför Svenska Ishockeyförbundet i höst Målvaktskonvent och som vanligt sker det inom ramen för Idrottslyftet och är därmed helt kostnadsfritt för deltagarna.

Den här gången riktar sig fortbildningen till målvaktstränare på alla nivåer och arrangeras i samarbete med flera av våra elitföreningar och deras respektive distriktsförbund. På så sätt får vi stor spridning över landet, nyttjar mesta möjliga kompetens inom målvaktsutveckling och hoppas även kunna bidra till ännu bättre samverkan mellan våra elitklubbar och deras distriktsförbund när det gäller utbildning.

Tema för årets konvent är Internationell Utblick och innehållet bygger i huvudsak på ett urval av de presentationer som ett stort antal svenska målvaktstränare hade tillfälle att uppleva på plats vid NetWork Goaltending Symposium i Nashville i början av juni. Syftet är att väcka nya tankar genom att inspireras av idéer från ett internationellt målvaktsperspektiv och därigenom ytterligare bredda kompetensen bland landets målvaktstränare.

Se mer info i inbjudan här: http://hockeyallians.farjestadbk.se/wp-content/uploads/2018/06/Inbjudan-MV-konvent-2018_Karlstad.pdf

Konventen gäller som fortbildning och anmälan till konventet i Karlstad görs på IdrottOnline via länken nedan;

http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1126804