Föreläsning om målvaktsträning med ”Masken”

Igår skrev Maciej ”Masken” Szwoch på ett nytt treårskontrakt som målvaktstränare för Färjestad BK. Nästa vecka har du som är aktiv målvaktstränare eller tränare i någon av Hockeyalliansens föreningar chansen att träffa ”Masken” för en föreläsning och samtal på just temat målvaktsträning.

Onsdagen den 15 februari bjuder Färjestad BK Hockeyallians tillsammans med ”Masken” in till en föreläsning och samtal i målvaktsträningens tecken, i syfte att inspirera målvaktstränare eller tränare i Hockeyalliansens medlemsföreningar. Är du intresserad av att lära dig mer om hur du kan jobba med dina målvakter så är detta kvällen för dig!

Anmälan till träffen kan göras med namn och förening till daniel.samuelsson@farjestadsbk.se

Datum: Onsdag 15 februari
Tid: 17.30-20.00