Nionde upplagan av Girl Power Camp igång

Färjestad gästspelar med internmatch!

Under torsdagen var det återigen dags att starta upp Girl Power Camp, det årliga hockeylägret för tjejer som arrangeras av Färjestad BK Hockeyallians.

Det är nionde gången som campen genomförs och den här gången deltar hela 90 tjejer under fyra intensiva dagar i Björkhallen i Kristinehamn.
Traditionsenligt kommer, förutom ett starkt svenskt ledarteam med bland annat Färjestad dams nya huvudtränare Niclas Malmquist, det kanadensiska universitetslaget Brock Badgers att gästa campen med 3 gästinstruktörer (Marissa Graham, Emma Balazsi och Mikayla Flanagan). På schemat står förutom ispassen team building, fyspass med personlige tränaren Frida Andersson, teori och söndagens avslutande internmatcher.

Campen får dessutom en extra krydda då Färjestads damlag under lördagskvällen kl 19.00 startar igång sin säsong på allvar genom att spela en internmatch inför deltagarna i Björkhallen. Förhoppningen är att inspirera deltagarna i sitt fortsatta hockeyspelande och skapa en festlig inramning kring matchen. Matchen kommer givetvis även vara öppen att bevittna för allmänheten! Fri entré.

thumbnail_IMG_5711 thumbnail_IMG_5740 thumbnail_IMG_5726 thumbnail_IMG_5713