Tjejhockeydag i Norvalla Ishall på söndag

Tjejhockeydag 13 jan

Välkommen på en kostnadsfri Tjejhockeydag i Norvalla Ishall, Vålberg, på söndag 13/1.

Det är hela 66 tjejer som är anmälda för att delta och som delas in i två grupper. Gruppindelningen är 03-08 (grupp 1) och 09-13 (grupp 2), men viss justering kan bli aktuell på plats.

Klicka här för programmet för dagen  och en deltagarlista. Observera att samlingstiden är 08.30 på läktaren. Alla ledare som ska hjälpa till under dagen samlas 08.00 i omkl.rummet.

Vid ispasset för målvakter får gärna de tjejer som vill prova på, utan att behöva vara målvakt på ”sitt” ispass eller match. Ta gärna med låneutrustning för målvakt från din förening.

Vid ev. förhinder kontakta Frida Andersson via mail på frida.m.andersson@hotmail.com eller via sms på 072-202 90 25.

Det finns fortfarande möjlighet för fler att delta, så sprid gärna den informationen till vänner och bekanta. Anmälan görs via förbundets hemsida här men dock senast på onsdag 9/1.