Tre Kronor lyser upp Klässbol!

Färjestads Veteraner mötte Arvika Oldstars i förra årets match

Den 13 februari ställs Färjestads Veteraner mot Tre Kronor Legends i en historisk match. Arrangören Stavnäs IK räknar med rekordpublik.

Arrangören Stavnäs IK säger att efter två lyckade år med FBK Veteraner-Arvika Oldstars laddar vi för tredje och sista gången och går ”all in” med FBK Veteraner-Tre kronor Legends. Vill man uppleva en sådan här match i Klässbol lär det vara första och sista gången den 13/2 2016.

Syftet med att arrangera utematchen är att kunna investera i förbättringar på och runt Ängrinken bl.a har Stavnäs IK gjort en stor satsning med att investera i en energisnålare belysning.  Även underlaget har förbättras och sarg och bås har renoverats. Ängrinken är en naturisarena som spolas med brandslang och ögonmått av fantastiskt ideella krafter. Genom att genomföra matchen kommer det leda till att fler barn och ungdomar kommer att kunna använda rinken i flera generationer framöver.

ängrinken 2”En upplevelse som måste upplevas”

I samband med denna utematch kommer den nya belysningen att invigas och när motståndandarna är inga mindre än Tre Kronor Legends så hoppas vi i styrelsen att detta blir en folkfest för hela bygden och Värmland.

Om inte vädrets makter skulle vara med oss så kommer denna match att spelas som planerat i Arvika ishall, säger Stavnäs IK´s sekreterare, Maria Fast, i ett pressmeddelande.
Vill man vara säker på att få en biljett till vinterns stora händelse i Klässbol, kan man redan i dag gå in på www.stavnäsik.se och beställa den.