Unga lirare träffade FBK-spelare vid Girl Power All Stars

I lördags bjöd Färjestad BK Hockeyallians in till match i DamEttan Västra mellan Färjestad BK och Leksands IF i Löfbergs Arena.

Färjestad vann matchen med 4-0 och befäste sin serieledning inför 780 åskådare på plats för att heja fram laget.

Direkt efter matchen arrangerades Fan Corner i entréhallen i arenan, där Hockeyalliansens yngre lirare fick möjlighet att träffa spelarna i laget, ta autografer och ställa frågor.

Träffen blev lyckad med många glada unga hockeylirare, flera av dem hängde kvar en lång stund i Fan Corner och pratade med FBK-spelarna som tog sig tid att svara på frågor och skriva autografer.

IMG_3186 IMG_3187 1 3 4 2 IMG_3188 IMG_3196

Girl Power All Stars är ett återkommande event som syftar till att inspirera aktiva och nya tjejer till att spela ishockey.