Välkommen till Girl Power Camp 2016!

Den 11-14 augusti är det dags för 6:e upplagan av det populära hockeylägret Girl Power Camp!

Lägret riktar sig den här gången till spelare födda 2006 eller äldre och arrangeras, precis som vid den lyckade campen 2015, i Filipstad och Kristinehamn. Hela 100 hockeytjejer besökte Värmland för campen sommaren 2015 och nu har du chansen att vara med på en späckad hockeyhelg. Träna med välutbildade ledare, möt nya vänner och spendera sensommaren på is med oss – en ovanligt spännande avslutning på ditt sommarlov!

Girl Power Camp är en samlingsplats för både nybörjare och aktiva hockeytjejer. Tjejerna delas in i grupper utifrån erfarenhet för att alla ska hitta sin rätta nivå och inga förkunskaper krävs. Nybörjare får lära sig grunderna inom ishockey, såsom skridskoteknik, klubbteknik och passningar. Aktiva och mer erfarna spelare får prova nya träningssätt, med en spännande mix av teori och praktik. Lägret innehåller också flera gemensamma övningar, matcher och aktiviteter för att alla ska få en chans att lära känna varandra och sporten. Profiler från Svenska Ishockeyförbundet och Färjestad BK och mycket annat skoj är också en del av programmet under Girl Power Camp.

Vilka duktiga ledare som kommer att ansvara för Girl Power Camp den här gången får du reda på under våren.

För mer information och anmälan klicka här: http://www.nordicyouthtrophy.com/girl-power-camp

Välkommen till Girl Power Camp- en inspirerande samlingsplats för både nybörjare och aktiva hockeytjejer!

DSC_0117DSC_0104DSC_0268