Värmländska lag gjorde bra ifrån sig i Girl Power Cup

IMG_7221webb

Arrangörsföreningar denna gång var Charlottenbergs HC och Säffle HC. Turneringen spelades med tio lag och inleddes med gruppspel under fredagen och lördagen på de båda spelorterna, följt av A-slutspel i Charlottenberg och B-slutspel i Säffle på söndagen.

IMG_7265 webb

Västergötland försvarade återigen sin titel, då laget för tredje året i följd vann finalen i A-slutspelet. Den här gången stod värmländska hemmalaget Charlottenbergs HC för motståndet efter att ha genomfört ett starkt gruppspel och semifinalsegrat mot SDE Hockey. I en mycket dramatisk finalmatch kunde Västergötland till sist vinna med 1-0. Målet inprickat av Emelie Sahlé, 58 sekunder in i förlängningen.

IMG_7235 webb

Glädjande stod även övriga värmländska lag för fina insatser i turneringen. Filipstads IF/Hällefors IK vann B-slutspelet efter seger mot Södertälje med 2-0 i finalen och BIK Karlskoga förlorade en jämn match om tredjepris i B-slutspelet mot norska Ringerike.

IMG_6862 webbIMG_6888 webbIMG_6817 webbIMG_6826 webbFler bilder finns här: https://www.facebook.com/nordicyt/