Vi påminner om konferensen i Löfbergs Arena den 20 februari

Färjestad BK Hockeyallians och Värmlands Ishockeyförbund hälsar välkomna till konferens ”Tillsammans utvecklar vi värmländsk ishockey” i Löfbergs Arena den 20 februari.

Som organisations-/verksamhetsledare och nyckelperson i din förening bjuds du in till en dag av nätverkande, god mat och hockey på högsta nationella nivå!
Syftet med konferensen är att tillsammans stärka och utveckla värmländsk ishockey.

Programmet inleds med god lunch i restaurang nitton32 kl 12.00. Vi konfererar sedan i Mästarsalen med start kl 13 innan vi tar plats på läktaren i Löfbergs Arena för SHL-matchen mellan Färjestad BK och Malmö Redhawks kl 16.00.

Varje förening får möjlighet att nominera sina deltagare till konferensen, enligt följande kriterier och rekommendationer:
# representant från styrelsen
# cupansvarig (cuparrangör under Nordic Season)
# ungdomsansvarig
# flick-, tjej-/damansvarig
# sportansvarig

Hjärtligt välkomna!

Mer detaljerat program presenteras under januari månad. Nomineringar skickas till Daniel Samuelsson (daniel.samuelsson@farjestadsbk.se) senast fredag 5 februari.

Klicka här för att ladda ned inbjudan till konferensen.